Over mij

Over mij

Als oorspronkelijk Haagse woon ik al vele jaren in Arnhem. Verhuisd in 1974 voor mijn opleiding grafische vormgeving aan de toenmalige ABK (nu ArtEZ) en in 1979 afgestudeerd.

Na deze opleiding ben ik gaan werken bij o.a. uitgeverijen, reclamebureaus, als reclamecoördinator/copywriter bij een groot direct marketingbedrijf en na een docentenopleiding DBKV bij ArtEZ nog een paar jaartjes voor de klas als kunstjuf.

Na de laatste baan op school vond ik het hoog tijd om meer aandacht te gaan besteden aan mijn eigen creatieve werk! Dat doe ik nu al een aantal jaren vanuit mijn atelier in het kunstencentrum De Transformatie in het Arnhemse Broek.

Ondertussen ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in moderne en hedendaagse kunst. Naast veel inspirerend museumbezoek wilde ik ook mijn manier van werken zodanig ontwikkelen dat het meer vanuit het creative proces zou ontstaan. Zie Projecten.
Sinds 2019 volg ik daarvoor de opleiding Upgraders in Art. Dit heeft o.a. geleid tot werk in diverse vormuitvoeringen en met verschillende onderwerpen en uitgangspunten, maar vaak ook met een vleugje grafisch.

Bekijk alles zelf op deze website!
Vragen? Neem gerust contact met mij op.

Gaby von Oven
Van Oldenbarneveldtstraat 90/atelier 037
6827 AN Arnhem
0618691079
gvonoven@xs4all.nl